Luotettava ja ammattitaitoinen suunnittelutoimisto

TIETOJA MEISTÄ

Seija Strand
CEO
Si­sus­tus­suun­nit­te­li­ja SI
 "Tavoitteenani on luoda juuri asiakkaan näköinen tila ja toteuttaa hänen sisustuksellinen unelmansa käytännöllisyyttä, toiminnallisuutta ja budjettia kunnioittaen.
Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa yhdistettynä vuosien saatossa kertyneeseen ammattitaitooni ja kykyyni kuunnella asiakasta, takaa kauniin ja toimivan lopputuloksen.
Asiakkailta saamieni palautteiden mukaan olen suunnittelija, jolla on isot kuuntelukorvat, ehtymätön laari käytännöllisiä ja toimivia ideoita sekä napakka ote kokonaisuuksien hallintaan. Takaan, että suunnittelutoimistostani luovutettavat suunnitelmat toteutetaan aina asiakasta kunnioittaen, tarkasti ja huolellisesti sekä  hyvän ja laadukkaan suunnittelutavan mukaisesti."


Christina Fager
Sisustusarkkitehti
"Haluan luoda asiakkaille tiloja, joissa heidän on hyvä olla. Tilojen toiminallisuus on minulle ensisijaisen tärkeää ja tämä onkin lähtökohta suunnittelutyössäni. Olen helposti lähestyttävä persoona, osaan kuunnella ja toteuttaa asiakaslähtöisesti mitä erilaisimpia projekteja.
Asiakkaani sanovat minun olevan suunnittelija, jolla on upea positiivinen asenne, ammattitaitoinen lähestyminen tilasuunnitteluun, kivoja tuoreita ideoita sekä hyvä kokonaisuuksien hallinta." 


Suoritamme tehtävämme ammattitaitoisesti asiakkaan toiveita, budjettia ja aikataulua kunnioittaen.

Pidämme tärkeänä uskoa omiin unelmiin, pitää niistä kiinni ja tehdä töitä saavuttaakseen ne.
Mikäli sinulla on sisustuksellinen unelma ja et tiedä miten siihen pääset,  otathan yhteyttä!