Dansk Minimal

PROJEKTIT

Interior Design Seija Strand on vuosien saatossa ollut mukana niin julkitilojen kuin kotienkin suunnitteluissa.

 

Yrityksen perustaja, si­sus­tus­suun­nit­te­li­ja Seija Strand on suunnitellut julkitilakohteita kahviloista toimitiloihin, laivoista showroomeihin ja toimistoista hotelleihin. 

Seijan suunnittelmat kodit ovat vaihdelleet uudiskohteista saneerattaviin kohteisiin, yksiöistä luxuslukaaleihin ja konsultoinneista koko­nais­suun­ni­tel­miin. Seijan on saattanut vierailla myös olohuoneessasi TV:n välityksellä - hän on ollut mukana TV tuo­tan­nois­sa­Ter­ve­tu­loa Kotiin, Ravintola X ja Kotoisa (3 kautta). 


Nyt lisäavuksi yrityksen toimintaan on pompannut ihana sisustusarkkitehti Christina Fager.

Christinan kanssa jaetaan jatkossa sama työpöytä niin yhteisissä kuin omissakin projekteissa.


Lupaamme, että kameleonttimaiset ja asiakaslähtöiset suun­nit­te­li­ja­luon­teem­me näyttäytyvät asiakasprojektien kohdalla asiakkaiden unelmien, tarpeiden ja toiveiden mukaisten tilojen toteutumisilla. Pidämme kiinni niin suunnittelun aikatauluista kuin annetuista budjeteistakin.


Uskomme vahvasti siihen, että tila kuin tila kertoo ensin oman tarinansa ja sen käyttäjät vahvistavat tilan luonnetta. Tilojen visuaalinen kauneus pääsee mielestämme kukoistamaan vasta silloin kun suunniteltu tila on käytännöllinen ja toimiva.