Background
28.4.2021

UUTTA TULOSSA... 

Työhuone laajenee, ma­te­ri­aa­li­kir­jas­to kasvaa ja uusi ihana si­sus­tusark­ki­teh­ti Christina pomppaa mukaan!

Olen aina sanonut kaikille ihmisille, että olkaa nöyrän rohkeita ja uskokaa unelmiinne. Vain niin voivat unelmat tulla todeksi.


Itselläni on pitkää ollut haavena kasvattaa liiketoimintaani ja saada vierelleni lisää rautaisia ammattilaisia niin suunnitteluun kuin ura­koin­ti­puo­lel­le­kin, yh­teis­työ­kump­pa­nei­ta unohtamatta.

Nyt se on totta!


Nykyisen työhuoneeni vierestä vapautui tilaa ja tuli vahva tunne, että nyt on hetki puhaltaa uutta voimaa ja virtaa liiketoimintaani ja niinpä päätin tarttua tuumasta toimeen ja napata tila itselleni. Pientä rempaahan se toki vaatii, jotta saan tilasta "itseni" näköisen ja esille entistä kattavamman materiaalikirjaston asiakastapaamisia varten.


Koska tilaa on nyt mukavan runsaasti, olemassa oleva työhuone mukaan lukien, tuli samalla vahva tunne siitä, että tyhjälle työtuolille tarvitaan hyvä tyyppi jakamaan tämä ihana ja välillä kiireinenkin työarki kanssani. 


Valloittava, naurava, iloinen, osaava ammattilainen sisustusarkkitehti Christina pulpahti elämääni jo vuosia sitten ja nyt yhteistyömme senkun syvenee. Christina on tuleva oikea käteni ja jatkossa löydät meidät molemmat istumasta saman työpöydän ääreltä niin yhteisissä kuin omissa projekteissammekin. Niin onnellinen tästä!


Kunhan tämä meidän uusi "ateljeemme" saa uuden lattiapinnan, maalin ja kalusteet tekstiileineen, laitan uudesta tilasta kuvia instaan.Tervetuloa uudet tuulet ja ihana Christina!